Advertisement

Παπασταθοπουλοσ Ολυμπιακοσ - Πρώτη προπόνηση για «Πάπα»! - Ποδόσφαιρο - gavros.gr - Διαβάστε την απάντηση που έδωσε ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός.

Παπασταθοπουλοσ Ολυμπιακοσ - Πρώτη προπόνηση για «Πάπα»! - Ποδόσφαιρο - gavros.gr - Διαβάστε την απάντηση που έδωσε ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός.. Ο σωκράτης παπασταθόπουλος εκπροσώπησε τους παίκτες του ολυμπιακού στη σημερινή (18/8) συνέντευξη τύπου για τον πρώτο αγώνα με την σλόβαν μπρατισλάβας (19/8, 22.00) στο «γ. Με παπασταθόπουλο ο ολυμπιακός κόντρα στην για τους λόγους που επέλεξε τον ολυμπιακό και τους στόχους που έχει μίλησε ο σωκράτης. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για παπασταθοπουλοσ ολυμπιακοσ από το pagenews.gr. «είμαι έτοιμος για τον ολυμπιακό, μου αρέσει να αναλαμβάνω την ευθύνη». Βάζει τα ερυθρόλευκα ο σωκράτης παπασταθόπουλος.

Η ομάδα του πειραιά είναι ξεκάθαρο ότι θέλει τον σωκράτη, αλλά η. Είμαστε πανέτοιμοι και προέχει να κερδίσουμε», δήλωσε ο καλαματιανός στόπερ της άρσεναλ. Ποδοσφαιριστής του ολυμπιακού είναι και επίσημα ο σωκράτης παπασταθόπουλος, όπως ανακοίνωσαν το απόγευμα της δευτέρας… Ο σωκράτης παπασταθόπουλος υπογράφει συμβόλαιο για 2,5 χρόνια. Άρσεναλ και παπασταθόπουλος αποφάσισαν να τερματίσουν πρόωρα την συνεργασία τους και ο ελληνας διεθνής στόπερ είναι πλέον ελεύθερος να συμφωνήσει.

MATCH WORN DIRTY SHIRT SOKRATIS PAPASTATHOPOULOS ...
MATCH WORN DIRTY SHIRT SOKRATIS PAPASTATHOPOULOS ... from www.charityidols.com
Ο διεθνής αμυντικός της αρσεναλ χαρακτήρισε μικρές παραφωνίες τα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν εις βάρος του στο γ. Έως το 2023 θα είναι κάτοικος πειραιά ο σωκράτης παπασταθόπουλος, ο οποίος σήμερα (25/1) θα υπογράψει το συμβόλαιό του. Η ομάδα του πειραιά είναι ξεκάθαρο ότι θέλει τον σωκράτη, αλλά η. Την πεποίθηση του πως ο ολυμπιακός θα είναι καλύτερος την πέμπτη (19/8) κόντρα στη σλόβαν σε σχέση με τα ματς με την λουντογκόρετς εξέφρασε ο σωκράτης παπασταθόπουλος. Δείτε τα προσωπικά στοιχεία και τα στατιστικά του σωκρατησ παπασταθοπουλοσ της ομάδας ολυμπιακοσ σ.φ.π., στην επίσημη σελίδα της ελληνικής super league. Ο έλληνας κεντρικός αμυντικός φέρεται να «κλείνει» στον ολυμπιακό. Τα νέα και οι τελευταίες ειδήσεις με θέμα: Νέος σοβαρός τραυματισμός για τους «ερυθρόλευκους» πριν από τον τελικό με.

Με παπασταθόπουλο ο ολυμπιακός κόντρα στην για τους λόγους που επέλεξε τον ολυμπιακό και τους στόχους που έχει μίλησε ο σωκράτης.

Δεύτερο παιδί για τον διεθνή έλληνα ποδοσφαιριστή! Tη σπουδαία μεταγραφή του σωκράτη παπασταθόπουλου επισφράγισε ο ολυμπιακός. Με παπασταθόπουλο ο ολυμπιακός κόντρα στην για τους λόγους που επέλεξε τον ολυμπιακό και τους στόχους που έχει μίλησε ο σωκράτης. Πειραματικός ολυμπιακός των αγώνων με τη λουντογκόρετς εξαφανίστηκε και αυτός που εμφανίστηκε στο πρώτο ματς με τη σλόβαν μπρατισλάβας για τα. Ο ολυμπιακός εμφανίζεται να βρίσκει. Ο διεθνής αμυντικός της αρσεναλ χαρακτήρισε μικρές παραφωνίες τα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν εις βάρος του στο γ. Δείτε τα προσωπικά στοιχεία και τα στατιστικά του σωκρατησ παπασταθοπουλοσ της ομάδας ολυμπιακοσ σ.φ.π., στην επίσημη σελίδα της ελληνικής super league. Διαβάστε την απάντηση που έδωσε ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός. Ο σωκράτης παπασταθόπουλος κλήθηκε να σχολιάσει το ενδεχόμενο να σμίξει με τον κώστα μανωλά στον ολυμπιακό. Έως το 2023 θα είναι κάτοικος πειραιά ο σωκράτης παπασταθόπουλος, ο οποίος σήμερα (25/1) θα υπογράψει το συμβόλαιό του. «είμαι έτοιμος για τον ολυμπιακό, μου αρέσει να αναλαμβάνω την ευθύνη». Άρσεναλ και παπασταθόπουλος αποφάσισαν να τερματίσουν πρόωρα την συνεργασία τους και ο ελληνας διεθνής στόπερ είναι πλέον ελεύθερος να συμφωνήσει. Το πρώτο γκολ του σωκράτη με τα ερυθρόλευκα (vids).

«αν δεν με θέλει η αεκ, τότε μπορεί να επιλέξω όπως είναι μοιραίο, αυτή η μεταγραφή έχει φέρει αρκετές αντιδράσεις σε ολυμπιακό (θετικές) και αεκ. Ο ολυμπιακός από την πλευρά του θέλει να τον προσελκύσει για την επιστροφή του στην ελλάδα και να φορέσει τα ερυθρόλευκα. Από ιατρικές εξετάσεις πέρασε ο σωκράτης παπασταθόπουλος και αναμένεται στα γραφεία της παε για να. Άρσεναλ και παπασταθόπουλος αποφάσισαν να τερματίσουν πρόωρα την συνεργασία τους και ο ελληνας διεθνής στόπερ είναι πλέον ελεύθερος να συμφωνήσει. Δείτε τα προσωπικά στοιχεία και τα στατιστικά του σωκρατησ παπασταθοπουλοσ της ομάδας ολυμπιακοσ σ.φ.π., στην επίσημη σελίδα της ελληνικής super league.

Πολύτιμη συμβολή για την κατάσβεση των πυρκαγιών | SportDay.gr
Πολύτιμη συμβολή για την κατάσβεση των πυρκαγιών | SportDay.gr from www.sportday.gr
Δείτε τα προσωπικά στοιχεία και τα στατιστικά του σωκρατησ παπασταθοπουλοσ της ομάδας ολυμπιακοσ σ.φ.π., στην επίσημη σελίδα της ελληνικής super league. Διαβάστε την απάντηση που έδωσε ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός. Με παπασταθόπουλο ο ολυμπιακός κόντρα στην για τους λόγους που επέλεξε τον ολυμπιακό και τους στόχους που έχει μίλησε ο σωκράτης. Την πεποίθηση του πως ο ολυμπιακός θα είναι καλύτερος την πέμπτη (19/8) κόντρα στη σλόβαν σε σχέση με τα ματς με την λουντογκόρετς εξέφρασε ο σωκράτης παπασταθόπουλος. Βάζει τα ερυθρόλευκα ο σωκράτης παπασταθόπουλος. Το πρώτο γκολ του σωκράτη με τα ερυθρόλευκα (vids). Τα περισσότερα χρήματα τότε έδινε ο ολυμπιακός, πολύ περισσότερα από την αεκ, αλλά για μένα τα λεφτά δεν ήταν ο κύριος λόγος για την απόφασή μου». Ο σωκράτης παπασταθόπουλος κλήθηκε να σχολιάσει το ενδεχόμενο να σμίξει με τον κώστα μανωλά στον ολυμπιακό.

Νέος σοβαρός τραυματισμός για τους «ερυθρόλευκους» πριν από τον τελικό με.

«έχω μιλήσει με τους συμπαίκτες μου για τον ολυμπιακό. Ο σωκράτης παπασταθόπουλος υπογράφει συμβόλαιο για 2,5 χρόνια. Διαβάστε την απάντηση που έδωσε ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός. Με παπασταθόπουλο ο ολυμπιακός κόντρα στην για τους λόγους που επέλεξε τον ολυμπιακό και τους στόχους που έχει μίλησε ο σωκράτης. Τα νέα και οι τελευταίες ειδήσεις με θέμα: Ο σωκράτης παπασταθόπουλος τόνισε ότι οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να χτίσουν πάνω στη νίκη που. Η ομάδα του πειραιά είναι ξεκάθαρο ότι θέλει τον σωκράτη, αλλά η. «να σκεφτούμε τη νίκη και στα δύο ματς». Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για παπασταθοπουλοσ ολυμπιακοσ από το pagenews.gr. Ποδοσφαιριστής του ολυμπιακού είναι και επίσημα ο σωκράτης παπασταθόπουλος, όπως ανακοίνωσαν το απόγευμα της δευτέρας… «αν δεν με θέλει η αεκ, τότε μπορεί να επιλέξω όπως είναι μοιραίο, αυτή η μεταγραφή έχει φέρει αρκετές αντιδράσεις σε ολυμπιακό (θετικές) και αεκ. Ο ρόνι λόπες έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις κατά την άφιξή του στην ελλάδα προκειμένου να κλείσει και τυπικά. Πειραματικός ολυμπιακός των αγώνων με τη λουντογκόρετς εξαφανίστηκε και αυτός που εμφανίστηκε στο πρώτο ματς με τη σλόβαν μπρατισλάβας για τα.

Ο διεθνής αμυντικός της αρσεναλ χαρακτήρισε μικρές παραφωνίες τα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν εις βάρος του στο γ. Τα περισσότερα χρήματα τότε έδινε ο ολυμπιακός, πολύ περισσότερα από την αεκ, αλλά για μένα τα λεφτά δεν ήταν ο κύριος λόγος για την απόφασή μου». Η ομάδα του πειραιά είναι ξεκάθαρο ότι θέλει τον σωκράτη, αλλά η. Ο σωκράτης παπασταθόπουλος τόνισε ότι οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να χτίσουν πάνω στη νίκη που. Διαβάστε την απάντηση που έδωσε ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός.

«Μάχη» με το χρόνο για Σωκράτη - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - REDKING
«Μάχη» με το χρόνο για Σωκράτη - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - REDKING from www.redking.gr
Ο σωκράτης παπασταθόπουλος κλήθηκε να σχολιάσει το ενδεχόμενο να σμίξει με τον κώστα μανωλά στον ολυμπιακό. Ο σωκράτης παπασταθόπουλος εκπροσώπησε τους παίκτες του ολυμπιακού στη σημερινή (18/8) συνέντευξη τύπου για τον πρώτο αγώνα με την σλόβαν μπρατισλάβας (19/8, 22.00) στο «γ. Άρσεναλ και παπασταθόπουλος αποφάσισαν να τερματίσουν πρόωρα την συνεργασία τους και ο ελληνας διεθνής στόπερ είναι πλέον ελεύθερος να συμφωνήσει. Ο διεθνής αμυντικός της αρσεναλ χαρακτήρισε μικρές παραφωνίες τα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν εις βάρος του στο γ. Έως το 2023 θα είναι κάτοικος πειραιά ο σωκράτης παπασταθόπουλος, ο οποίος σήμερα (25/1) θα υπογράψει το συμβόλαιό του. Ο ολυμπιακός εμφανίζεται να βρίσκει. Βάζει τα ερυθρόλευκα ο σωκράτης παπασταθόπουλος. Είμαστε πανέτοιμοι και προέχει να κερδίσουμε», δήλωσε ο καλαματιανός στόπερ της άρσεναλ.

Δεύτερο παιδί για τον διεθνή έλληνα ποδοσφαιριστή!

Ο σωκράτης παπασταθόπουλος τόνισε ότι οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να χτίσουν πάνω στη νίκη που. Ο σωκράτης παπασταθόπουλος κλήθηκε να σχολιάσει το ενδεχόμενο να σμίξει με τον κώστα μανωλά στον ολυμπιακό. Βάζει τα ερυθρόλευκα ο σωκράτης παπασταθόπουλος. Το πρώτο γκολ του σωκράτη με τα ερυθρόλευκα (vids). Ο διεθνής αμυντικός της αρσεναλ χαρακτήρισε μικρές παραφωνίες τα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν εις βάρος του στο γ. Ο σωκράτης παπασταθόπουλος δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την αναμέτρηση του ολυμπιακού με τον παοκ. Την πεποίθηση του πως ο ολυμπιακός θα είναι καλύτερος την πέμπτη (19/8) κόντρα στη σλόβαν σε σχέση με τα ματς με την λουντογκόρετς εξέφρασε ο σωκράτης παπασταθόπουλος. Tη σπουδαία μεταγραφή του σωκράτη παπασταθόπουλου επισφράγισε ο ολυμπιακός. Ο ολυμπιακός εμφανίζεται να βρίσκει. Ο έλληνας κεντρικός αμυντικός φέρεται να «κλείνει» στον ολυμπιακό. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για παπασταθοπουλοσ ολυμπιακοσ από το pagenews.gr. Τα νέα και οι τελευταίες ειδήσεις με θέμα: Ο σωκράτης παπασταθόπουλος υπογράφει συμβόλαιο για 2,5 χρόνια.

Διαβάστε την απάντηση που έδωσε ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός παπασταθοπουλοσ. Είμαστε πανέτοιμοι και προέχει να κερδίσουμε», δήλωσε ο καλαματιανός στόπερ της άρσεναλ.

Posting Komentar

0 Komentar